Lente kriebels

Jippie, BLOS heeft de lente kriebels.

Vanaf 1 Mei is De Wereld van BLOS gevestigd bij Werkplaats Vleuten.

De Wereld van BLOS is een eigentijds en tikkie eigenwijs atelier voor kUNST. Bij de Wereld van BLOS kan je een leuke teken en schilder workshop volgen, daarnaast worden er diverse creatieve activiteiten aangeboden in samenwerking met Natasja Schrijvers van Tas Trendy Keramiek en Rixt Baas van Rixt Sieraden. Meer informatie hierover volgt.

Kortom het bruist en kriebelt bij Werkplaats Vleuten. De workshop agenda staat op de site. Daarnaast maakt De Wereld van BLOS in opdracht illustraties en kleine schilderijen en verkoopt onder eigen label BLOS Illustraties unieke kaarten.

Zoek jij ook een atelier / werkruimte en werk je graag samen met gelijkgestemden in een creatieve omgeving? Laat het ons weten, lees meer informatie op Werkplaats Vleuten

No Comments

Leave a Comment