Schilderen

Samenwerking

Het leuke van samenwerken met andere kunstenaars is dat je elkaar kunt versterken, inspireren en energie geven. Gisteren heb ik een leuke fotosessie met Rixt sieraden gehad én vandaag werk ik samen met Tas Trendy Keramiek. 45 verpleegkundigen komen zo naar De Werkplaats, zij komen potten maken bij Tas Trendy Keramiek, decoreren bij De Wereld van BLOS en daarna lekker Thais eten. Er is dus heel veel mogelijk zoals je ziet. Heb jij ook een groep vriend(inn)en, collega’s of familie waarbij je een combinatie wilt hebben om iets te maken, neem dan eens een kijkje op de site van de respectievelijke kunstenaars of De Werkplaats Vleuten  én bel ons gerust op. Want u vraagt én wij draaien; potten, mokken, ringen, schilderijen, illustraties, teksten, papier en stof .  “It always seems impossible, until its done”

 

No Comments

Leave a Comment