skutjesilen

one sketch a day

Tijdens mijn vakantie maakte ik afgelopen weken one sketch a day schilderijtjes met acrylverf om het moment vast te leggen, dus in plaats van een foto heb ik nu schilderijtjes van enkele van die fijne momenten van de vakantie. Wil jij ook een one sketch a day schilderij én heb je het idee daarvoor nog duidelijk op je netvlies staan of heb je toch een foto die je wilt gebruiken, kom dan lekker schilderen bij mijn atelier De Wereld van BLOS.

Dit kan op donderdagavond 18 Augustus vanaf 19.30 uur. Materialen zijn aanwezig. Kosten 10,00 euro. Aanmelden voor Donderdag 18 Augustus tel: 06-83561319 of via facebook!

Wil je liever een groter schilderij maken, dat kan natuurlijk ook de curcus Paint begint binnenkort, meer nieuws volgt!

 

No Comments

Leave a Comment