werkplaats-ateliers

Creatieve hotspots

Op zondag 18 september 2016 organiseren de atelierhouders van Werkplaats Vleuten, dé plek waar je het zelf maakt, een open dag van 12.00 tot 17.00 uur.

Zes atelierhouders openen de deuren van hun creatieve hotspots, zodat je een kijkje kan komen nemen en kunt deelnemen aan de diverse proefworkshops. Tas Trendy Keramiek, Rixt Sieraden, De Wereld van BLOS, RockPaperScissors, Wouter de Heus en De Zwaan beeldende therapie bieden een divers aanbod voor jong en oud op het gebied van pottenbakken, sieraden maken, illustreren, schilderen, stofbewerking, papiervouwkunst, mozaïek en peuterknutselen. Je kunt je op 18 september gelijk aanmelden voor één (of meerdere) van de leuke workshops die wekelijks gegeven worden. Werkplaats Vleuten is gevestigd aan de Utrechtseweg nr. 10 in Vleuten, links naast Intratuin en beschikt over eigen parkeer mogelijkheden.

Graag tot ziens tijdens de open dag bij Werkplaats Vleuten!

No Comments

Leave a Comment