hert-happy-new-year4

Happy New Year

31 December leent zich er bij uitstek voor om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat is er gebeurd bij BLOS? Twee nieuwe kaartencollecties; de vrolijke kleurrijke kaarten “Quality time” en de zwart witte kaarten “Fauna & Flora”, die inmiddels in diverse winkels verkocht worden. Daarnaast een eigen Atelier De Wereld van BLOS, waar inmiddels diverse teken-, schilder en handletter workshops hebben plaatsgevonden. Met de zes atelierhouders van De Werkplaats organiseerden we Vernissages en een Open dag en lieten we iedereen kennis maken met de activiteiten die plaats vinden in de Zwarte Loods op de Utrechtse Weg in Vleuten.

BLOS Illustraties heeft meer dan 50 kaarten in collectie, diverse mokken en is dit jaar zelfs uitgebreid met notebloks ‘What to do’ and ‘Notes and Thoughts’ en daarnaast wordt er nog geschilderd. Kortom er zit energie in BLOS en ook in 2017 worden er weer diverse workshops, exposities en Vernissages gehouden. De Wereld van BLOS wil jullie bedanken voor jullie interesse en wenst iedereen een creatief en fijn 2017 toe.

Simple love every day!

 

 

No Comments

Leave a Comment