Open Atelier

De komende maanden vindt er elke eerste van de maand een Open Atelier plaats bij Werkplaats Vleuten. Waarbij het mogelijk is om een kijkje te nemen bij de creatieve hotspots van de ateliers die hier gevestigd zijn. Tijdens Open Atelier zijn de atelierhouders zelf aan het werk; ze geven een workshop, exposeren hun laatste werk of geven op deze dag een kleine miniworkshop tegen vergoeding. Ook is het mogelijk om producten te kopen die wij zelf maken. Wij vinden het heel leuk om jullie onze werkplekken te laten zien en nodigen jullie uit om een kijkje te komen nemen op de volgende data:

1 maart, 1 april, 1 mei en 1 juni. Tijd: 10.00-17.00 uur

Hou de facebooksite Creatieve Werkplaats Vleuten in de gaten voor up to date informatie!

Werkplaats Vleuten is gevestigd in een zwarte loods op de Utrechtseweg 10 in Vleuten, links naast Intratuin. Wij beschikken over voldoende eigen parkeergelegenheid.

No Comments

Leave a Comment