Illustraties

Mijn stijl is fris, licht, veel details en een vrolijke touch, maar ook de zwaardere onderwerpen ga ik niet uit de weg. Wil je een ontwerp voor een privé gebeurtenis of voor een illustratie in een tijdschrift, boek of anderszins? Ik brainstorm graag met je over je wensen, want als ik ergens blij van word is het een ontwerp op maat. Contact BLOSje

Hieronder staan twee voorbeelden van ontwerpen op maat.

kaart Ron & RebeccaVoor Ron & Rebecca heb ik  een ontwerp gemaakt voor hun bruiloft, gebaseerd op een BLOS kaart. Speciaal in dit ontwerp zijn hun lieve kindjes, De Dom en het oude stationnetje van Vleuten, omdat deze een bijzondere plek in hun hart innemen.

Ik vond het een feestje om deze kaart te tekenen.
Cadeaubon Studio Smaak

 

 

 

 

 

Voor Studio Smaak maakte ik een ontwerp voor een cadeaubon, een opdracht om van te smullen.